Σάββατο 24 Μαΐου 2008

Πλατεία Κοραή


Έχουν βάλει μια τεράστεια μπάλα και πας και γράφεις επάνω με μαρκαδόρο ευχές για την πορεία της Εθνικής στο Euro.
Παίχτηκε και το νέο σποτάκι από τη Nοva αλλά είναι παλιό το αστείο και δεν έπιασε και τόσο αυτή τη φορά με τον Σάββα.
Έγραψα και εγώ παρόλο που δεν ασχολούμαι πολύ αλλά να.. θυμάμαι το 2004 που έτρεχα σαν τρελή με την Ελληνική σημαία στις πλάτες στη Συγγρού και ακούγαμε Sport FM.

Γενικά η πλατεία Κοραή είναι τόπος συνάντησης και εκεί γίνεται και η εφημεριδομαχία. Όποιος προλάβει την LIFO και Athens Voice είδε. Αφού τις έπαιρνα και τις δυο μανιωδώς και όταν συνειδητοποίησα οτι γίνονταν ανάρπαστες βαρέθηκα να ασχολούμαι γιατί εκνευριζόμουν που δεν έβρισκα.
Στην πλατεία μπορείς να πιεις καφέ στα Starbucks, να πληρώσεις τις κάρτες σου στα ATM των τραπεζών, να κάνεις ανάληψη, να δοκιμάσεις δροσερές σαλάτες και υπέροχες κρέπες στο Green, να δώσεις ραντεβού, να χρησιμοποιήσεις το μετρό, να συμμετέχεις σε events όπως το παραπάνω, να κάνεις πλάκα με τον κεφάτο περιπτερά που του ζητάς εισητήριο και σε ρωτάει: "Για Μαλδίβες;"
Γυρνάς το βλέμμα και βλέπεις χαλαρούς φοιτητές της Νομικής να περιφέρονται ντυμένοι στην τρίχα οι περισσότεροι, ειδικά οι κοπέλες, δικηγόρους και τραπεζικούς να χτυπάνε τα τακούνια πάνω - κάτω, πάνω - κάτω, από κτίριο σε κτίριο, δημοσιοσχεσίτες γραβατωμένους να συναντιούνται και να το παίζουν cool τάχα μου οτι απολαμβάνουν την παρέα ενώ θα προτιμούσαν να είναι αραχτοί στο γραφιάκι τους ή ακόμα καλύτερα στο σπίτι τους.


Δεν περνάω και την καλύτερη μου φάση...
Έχω ξεχάσει πως ειναι να διασκεδάζεις τελευταία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: